Uusi opinto-opas (sisältäen myös opetusohjelmat) lukuvuodelle 2018-2019 sijaitsee osoitteessa https://opas.peppi.utu.fi . Tältä sivustolta löytyvät enää vanhat opinto-oppaat ja opetusohjelmat.

The new study guide (incl. teaching schedules) for academic year 2018-2019 can be found at https://studyguide.utu.fi. This site contains only previous years' guides.

x !
Arkistoitu opetussuunnitelma 2016–2018
Selaamasi opetussuunnitelma ei ole enää voimassa. Tarkista tiedot voimassa olevasta opetussuunnitelmasta.
S4 Erikoiskurssit, 10 op

Sisältö

Syventäviin opintoihin suoritetaan erikoiskursseja yhteensä 10 op:n edestä. Halutessaan opiskelija voi suorittaa erikoiskursseja myös vaadittua enemmän.

Erikoiskurssin voi suorittaa joko kirjatenttinä, esseenä tai oppiaineen järjestämällä erikoiskurssilla, johon kuuluu erityyppistä opetusta sekä kirjallisuutta.

Erikoiskurssin voi suorittaa myös ohjatulla ja raportoidulla projektityöllä (esim. kuratointi, kokoelmaluettelointi) tai työharjoittelulla (harjoittelusta tulee kirjoittaa analyyttinen raportti, 5 - 8 s.).

Luettelo järjestetyistä erikoiskursseista, tentittävästä kirjallisuudesta sekä projektityön/harjoittelun raportointiohjeistus on saatavilla oppiaineen toimistosta ja intra -sivuilta.

Professori vastaanottaa suorituksia tiedekunnan tenttipäivinä, yliopistonlehtori (Arkkitehtuurin, tilan ja rakennussuojelun tutkimus, Kuvataiteen ja arkkitehtuurin teoria ja estetiikka sekä Taidehistoria ja feminismit) laitostenttipäivinä. Osassa kohdista tarjolla myös sähköinen tentti.

Lisätiedot

Erikoiskursseja voi halutessaan suorittaa edellytettyä 10 op:tä enemmän, jolloin syventävien opintojen kokonaisuus laajenee.

Kuuluu kokonaisuuksiin

Historian, kulttuurin ja taiteiden tutkimuksen laitos
avaa kaikki
Historian, kulttuurin ja taiteiden tutkimuksen laitos
Nais- ja sukupuolentutkimuksen maisteriohjelma
MDP in European Heritage, Digital Media and Infor.
Opintokokonaisuudet
Historian, kultt.ja taiteiden tutk.laitoksen yht.
Arkistoalan ja asiakirjahallinnan maisteriopinnot
Master's Degree Pathway in Popular Culture Studies
Asklepios-ohjelma
MDP in Gender Studies