Uusi opinto-opas (sisältäen myös opetusohjelmat) lukuvuodelle 2018-2019 sijaitsee osoitteessa https://opas.peppi.utu.fi . Tältä sivustolta löytyvät enää vanhat opinto-oppaat ja opetusohjelmat.

The new study guide (incl. teaching schedules) for academic year 2018-2019 can be found at https://studyguide.utu.fi. This site contains only previous years' guides.

x !
Arkistoitu opetussuunnitelma 2016–2018
Selaamasi opetussuunnitelma ei ole enää voimassa. Tarkista tiedot voimassa olevasta opetussuunnitelmasta.
METU1023 Äidinkielen ja kirjallisuuden opettajaksi valmistuvien viestintäopinnot, 10 op

Osaamistavoitteet

Mediatutkimuksessa voi suorittaa Turun yliopistosta valmistuvilta koulujen äidinkielen ja kirjallisuuden opettajilta edellytettävät viestintäopinnot. Viestintäopintojen laajuus on 10 op. Opinnot voivat suorittaa ilman mediatutkimuksen opinto-oikeutta äidinkielen ja kirjallisuuden opettajiksi aikovat opiskelijat, joista etusija annetaan niille, jotka on jo valittu opettajan pedagogisiin opintoihin. Myös mediatutkimuksen opiskelijat voivat halutessaan suorittaa äidinkielen ja kirjallisuuden opettajilta edellytettävät viestintäopinnot ja saada niistä kokonaisuusmerkinnän.

Sisältö

Äidinkielen ja kirjallisuuden opettajien viestintäopinnot koostuvat kahdesta pakollisesta kurssista. Kurssit ovat seuraavat:

Puheviestinnän opettaminen ja arviointi (5 op)
Mediakasvatus (5 op)

Kurssien aikataulut ilmoitetaan mediatutkimuksen opetusohjelmassa.

Edellytykset

Kurssien suoritusjärjestys on vapaa. Ennen viestintäopintojen aloittamista opiskelijan on suoritettava tiedekunnan pakollinen suomen kieli ja viestintä -kurssi (5 op).

avaa kaikki
Historian, kulttuurin ja taiteiden tutkimuksen laitos
Nais- ja sukupuolentutkimuksen maisteriohjelma
MDP in European Heritage, Digital Media and Infor.
Opintokokonaisuudet
Historian, kultt.ja taiteiden tutk.laitoksen yht.
Arkistoalan ja asiakirjahallinnan maisteriopinnot
Master's Degree Pathway in Popular Culture Studies
Asklepios-ohjelma
MDP in Gender Studies