Uusi opinto-opas (sisältäen myös opetusohjelmat) lukuvuodelle 2018-2019 sijaitsee osoitteessa https://opas.peppi.utu.fi . Tältä sivustolta löytyvät enää vanhat opinto-oppaat ja opetusohjelmat.

The new study guide (incl. teaching schedules) for academic year 2018-2019 can be found at https://studyguide.utu.fi. This site contains only previous years' guides.

x !
Archived Curricula Guide 2016–2018
Curricula Guide is archieved. Please refer to current Curricula Guides
Laskentatoimi ja rahoitus sivuaineena, 25 ECTS

Sisältö

Laskentatointa ja rahoitusta sivuaineenaan lukevat opiskelijat valitsevat sekä KTK- että KTM-tutkinnossa
seuraavista opintojaksoista vähintään 25 op.

Lisätiedot

Laskentatointa ja rahoitusta sivuaineenaan lukevat opiskelijat valitsevat laskentatoimen ja rahoituksen perus- ja aineopintoja yhteensä vähintään 25 op. Lisäksi huomioon tulee ottaa aineen yleiset suoritusjärjestyssuositukset.

Erittäin suositeltava on, että KTM-tutkinnossa sivuaineopiskelijat suorittavat syventäviä opintoja vasta, kun yhteensä 32 op perus- ja aineopintoja on suoritettu. Ko. opinnot voivat sisältyä osittain tai kokonaan KTK-tutkintoon.

HUOM! KTK-tutkinto-ohjelman kaikille pakolliset opinnot lasketaan tutkinto-ohjelman laajuuteen (70 op) eikä niitä voi siten enää sisällyttää sivuaineeseen. Vuonna 2015 ja aikaisemmin aloittaneilla pää- ja sivuaineen laajuuteen lasketaan ko. oppiaineen Y-jakso(t).

HUOM! Kaikki opintojaksot eivät ole tarjolla muille kuin kauppakorkeakoulun opiskelijoille. Lisätietoja opintotarjonnasta muiden tiedekuntien opiskelijoille on saatavilla intranetistä (https://intranet.utu.fi/fi/yksikot/tse/studying/muuttdk/Sivut/home.aspx).

Kuuluu kokonaisuuksiin

Department of Accounting and Finance
Sivuainesuositukset (Business Law)
Department of Accounting and Finance
Sivuainesuositukset (Quantitative Methods in Management)
Department of Accounting and Finance
Department of Management and Entrepreneurship
Sivuainesuositukset (Information Systems Science)
Department of Marketing and International Business
Turku School of Economics
Turku School of Economics
Turku School of Economics
Turku School of Economics
avaa kaikki

Laskentatoimi ja rahoitus sivuaineena

Suoritettava vähintään 25 op. Erittäin suositeltavaa on, että sivuaineopiskelijat suorittavat syventäviä opintoja vasta, kun 32 op perus- ja aineopintoja on suoritettu. HUOM! KTK-tutkinto-ohjelman kaikille pakolliset opinnot lasketaan tutkinto-ohjelman laajuuteen (70 op) eikä niitä voi siten enää sisällyttää sivuaineeseen. Vuonna 2015 ja aikaisemmin aloittaneilla pää- ja sivuaineen laajuuteen lasketaan ko. oppiaineen Y-jakso(t).
Syventävät opintojaksot
Department of Accounting and Finance
Accounting and Finance
Quantitative Methods in Management
Business Law