Uusi opinto-opas (sisältäen myös opetusohjelmat) lukuvuodelle 2018-2019 sijaitsee osoitteessa https://opas.peppi.utu.fi . Tältä sivustolta löytyvät enää vanhat opinto-oppaat ja opetusohjelmat.

The new study guide (incl. teaching schedules) for academic year 2018-2019 can be found at https://studyguide.utu.fi. This site contains only previous years' guides.

x !
Arkistoitu opetussuunnitelma 2016–2018
Selaamasi opetussuunnitelma ei ole enää voimassa. Tarkista tiedot voimassa olevasta opetussuunnitelmasta.
P.4 Sosiaalitieteiden erityisalat, 3–6 op

Sisältö

Opiskelija valitsee 1-2 erityisalat-opintojaksoa sosiaalipolitiikan, sosiaalityön, sosiologian tai taloussosiologian oppiaineesta. Sosiaalityön pääaineopiskelijoille P.4 erityisalajakso (Sosiaalityön yhteiskunnalliset toimintaympäristöt) on pakollinen ja jakso on tarjolla ainoastaan sosiaalityön pääaineopiskelijoille.

Lisätiedot

Tässä kohdassa suoritetaan 1-2 kolmen opintopisteen laajuista erityisalakokonaisuutta. Suoritustapoja ovat kirjatentti, korvaava luento tai essee. Alla esitettyjen erityisalojen lisäksi 3 op on mahdollista suorittaa osallistumalla luentokurssille Sosiologin työ. Kirjatentit tentitään tenttiakvaariossa https://tenttis.utu.fi

Kuuluu kokonaisuuksiin

Sosiaalitieteiden laitos
Sosiaalitieteiden perusopinnot, 2016-2017 (Sosiaalitieteiden laitoksen yhteiset opinnot)
avaa kaikki

P.4 Sosiaalitieteiden erityisalat

Suoritetaan 1-2 kolmen opintopisteen laajuista erityisalaa alla olevista
XSTL1047 P.4 Kulutussosiologia, 3 op
Sosiaalitieteiden laitos
Opintokokonaisuudet