Uusi opinto-opas (sisältäen myös opetusohjelmat) lukuvuodelle 2018-2019 sijaitsee osoitteessa https://opas.peppi.utu.fi . Tältä sivustolta löytyvät enää vanhat opinto-oppaat ja opetusohjelmat.

The new study guide (incl. teaching schedules) for academic year 2018-2019 can be found at https://studyguide.utu.fi. This site contains only previous years' guides.

x !
Arkistoitu opetussuunnitelma 2016–2018
Selaamasi opetussuunnitelma ei ole enää voimassa. Tarkista tiedot voimassa olevasta opetussuunnitelmasta.
POLH3010 A3.1 Kansainväliset suhteet, 20 op

Osaamistavoitteet

Linjan osaamistavoitteena on hankkia perustietämys nykyajan kansainvälisistä suhteista ja niiden
historiallisista taustoista. Erityistä huomiota kiinnitetään syysuhteiden ja kehityskulkujen tarkasteluun. Toimijoina tarkastellaan paitsi suurvaltoja ja pienempiä valtioita, myös taloudellisia tekijöitä, kansainvälisiä yhteisöjä ja järjestöjä samoin kuin yhteiskunnan ja ulkopolitiikan vuorovaikutusta. Tämän linjan suorittanut opiskelija voi saada erillisen todistuksen perehtymisestä ulkopolitiikkaan sekä kansainvälisiin suhteisiin ja niiden hoitoon. Todistuksesta saattaa olla hyötyä haettaessa mm. työtehtäviin ulkoasiainhallinnon, ulkomaankaupan ja eri järjestöjen ulkosuhteiden aloille.

Kirjapaketteja korvaavaa luento- ja seminaariopetusta järjestetään joka lukukausi, http://www.utu.fi/fi/yksikot/soc/yksikot/poliittinenhistoria/.

Lisätiedot

Linjan vastuullinen opettaja: yliopistonlehtori

Kuuluu kokonaisuuksiin

Filosofian, poliittisen historian ja valtio-opin laitos
A3 ERIKOISTUMISOPINNOT (Poliittinen historia)
avaa kaikki
Filosofian, poliittisen historian ja valtio-opin laitos
MDP in East Asian Studies
Opintokokonaisuudet