Opinto-oppaat

Uusi opinto-opas (sisältäen myös opetusohjelmat) lukuvuodelle 2018-2019 sijaitsee osoitteessa https://opas.peppi.utu.fi . Tältä sivustolta löytyvät enää vanhat opinto-oppaat ja opetusohjelmat.

The new study guide (incl. teaching schedules) for academic year 2018-2019 can be found at https://studyguide.utu.fi. This site contains only previous years' guides.

x !
Arkistoitu opetussuunnitelma 2016–2018
Selaamasi opetussuunnitelma ei ole enää voimassa. Tarkista tiedot voimassa olevasta opetussuunnitelmasta.
Tutkinnon muut opinnot, 21 op

Kuuluu kokonaisuuksiin

avaa kaikki

Tutkinnon muut opinnot

Asiantuntijaorganisaatioiden liiketoimintaosaamisen maisteriohjelmassa tutkinnon muut opinnot (21 op) muodostuvat pakollisista opinnoista (5 op) ja valinnaisista opinnoista (väh. 16 op). Valinnaiset opinnot opiskelija voi valita tarjolla olevien teemojen mukaisesti tai oman kiinnostuksensa mukaan alla olevasta tarjonnasta. Valinnaiset opinnot voivat olla myös maisteriohjelman pääaineen minimilaajuuden (60 op) ylittäviä syventäviä opintoja tai Asiantuntijaorganisaatioiden ja -palvelujen sivuainekokonaisuuden minimilaajuuden (25 op) ylittäviä opintoja.
Valinnaiset opinnot 16 op
Valinnaiset opinnot opiskelija voi valita tarjolla olevien teemojen mukaisesti tai oman kiinnostuksensa mukaan alla olevasta tarjonnasta. Valinnaiset opinnot voivat olla myös maisteriohjelman pääaineen minimilaajuuden (60 op) ylittäviä syventäviä opintoja tai Asiantuntijaorganisaatioiden ja -palvelujen sivuainekokonaisuuden minimilaajuuden (25 op) ylittäviä opintoja.
Turun kauppakorkeakoulu, Porin yksikkö
Kauppatieteiden kandidaatin tutkinto-ohjelma
Asiantuntijaorg. liiketoimintaosaamisen maist.ohj.