Uusi opinto-opas (sisältäen myös opetusohjelmat) lukuvuodelle 2018-2019 sijaitsee osoitteessa https://opas.peppi.utu.fi . Tältä sivustolta löytyvät enää vanhat opinto-oppaat ja opetusohjelmat.

The new study guide (incl. teaching schedules) for academic year 2018-2019 can be found at https://studyguide.utu.fi. This site contains only previous years' guides.

x !
Arkistoitu opetussuunnitelma 2016–2018
Selaamasi opetussuunnitelma ei ole enää voimassa. Tarkista tiedot voimassa olevasta opetussuunnitelmasta.
Suomen kieli ja talouselämän viestintä, Pori

Osaamistavoitteet

Suomen kielen ja talouselämän viestinnän opiskelu vahvistaa viestintä- ja vuorovaikutustaitoja sekä perehdyttää kielen- ja viestinnäntutkimuksen teorioihin.

Sisältö

Suomen kielen ja talouselämän viestinnän opintojen vähimmäismäärä on 3 op eli Talouselämän viestinnän perusteet -opintojakso, 3 op. Sen suositeltava suoritusaika on 2. vsk. Lisäksi opiskelijan on suoritettava menetelmäopinto MENY Ab Tieteellisen viestinnän perusteet, 1 op. Se on hyödyllistä suorittaa yhtä aikaa kandidaatintutkielman kirjoittamisen kanssa.

Huom! Porin yksikön kielten ja liikeviestinnän kurssien opintojaksokoodit muuttuvat 1.8.2017 lähtien KP-alkuisiksi (Turussa KK-alkuiset koodit).

avaa kaikki

Suomen kieli ja talouselämän viestintä, Pori

Pakolliset opinnot 3 op
KTK-tutkinnon pakollinen opintojakso.
Vaihtoehtoiset opintojaksot 0–14 op
Yksittäisiä suomen kielen ja talouselämän viestinnän kursseja voidaan valita sekä KTK- että KTM-tutkinnon vaihtoehtoisiin kieli- ja viestintäopintoihin tai vapaasti valittaviin opintoihin. PSV2- ja PSV3-kurssit järjestetään joka toinen vuosi. PSV2 järjestetään lv. 2017-2018 ja PSVe3 lukuvuonna 2016-2017.
Turun kauppakorkeakoulu, Porin yksikkö
Kauppatieteiden kandidaatin tutkinto-ohjelma
Asiantuntijaorg. liiketoimintaosaamisen maist.ohj.