Opinto-oppaat

Uusi opinto-opas (sisältäen myös opetusohjelmat) lukuvuodelle 2018-2019 sijaitsee osoitteessa https://opas.peppi.utu.fi . Tältä sivustolta löytyvät enää vanhat opinto-oppaat ja opetusohjelmat.

The new study guide (incl. teaching schedules) for academic year 2018-2019 can be found at https://studyguide.utu.fi. This site contains only previous years' guides.

x !
Arkistoitu opetussuunnitelma 2016–2018
Selaamasi opetussuunnitelma ei ole enää voimassa. Tarkista tiedot voimassa olevasta opetussuunnitelmasta.
Filosofian jatko-opinnot

Sisältö

Tiedekunnassa suoritettavia valtiotieteiden lisensiaatin, valtiotieteiden tohtorin ja filosofian tohtorin tutkintoja koskevat yleiset vaatimukset on esitetty tiedekunnan jatkotutkintomääräyksissä.
Jatko-opintoja voi harjoittaa joko päätoimisena tutkijana tai työn ohella.

Lisätiedot

Jatko-opetukseen kuuluu kaksi lukukautta kestävä tutkijaseminaari. Seminaareissa käsitellään lisensiaatin- ja väitöskirjatöiden tutkimussuunnitelmia sekä keskustellaan filosofian ongelmista.
Pakollisen jatkokoulutuskuulustelun laajuus on 15 op. Yhteiseen kirjallisuuskuulusteluun kuuluvat teokset Greco & Sosa (eds.): Blackwell Guide to Epistemology, Gale (ed.): Blackwell Guide to Metaphysics ja Singer (ed.): A Companion to Ethics.

Opiskelijakohtaisesta osasta ja sen mahdollisesta osittaisesta korvaamisesta muilla suorituksilla on sovittava tutkimuksen ohjaajan ja vastaavan opettajan kanssa.

avaa kaikki
Filosofian, poliittisen historian ja valtio-opin laitos
MDP in East Asian Studies
Opintokokonaisuudet