Uusi opinto-opas (sisältäen myös opetusohjelmat) lukuvuodelle 2018-2019 sijaitsee osoitteessa https://opas.peppi.utu.fi . Tältä sivustolta löytyvät enää vanhat opinto-oppaat ja opetusohjelmat.

The new study guide (incl. teaching schedules) for academic year 2018-2019 can be found at https://studyguide.utu.fi. This site contains only previous years' guides.

x !
Archived Curricula Guide 2016–2018
Curricula Guide is archieved. Please refer to current Curricula Guides
Joint intermediate studies in the study program

Learning outcomes

Aineopinnot antavat opiskelijoille tiedot mikrobeista, mikrobien ja ravitsemuksen biokemiasta
sekä in vitro diagnostiikasta. Opiskelija perehtyy myös erilaisiin analyysimenetelmiin ja laboratoriotekniikoihin
sekä oppii itsenäisesti eristämään ja analysoimaan elämän kannalta tärkeitä
yhdisteitä biologisesta materiaalista.

Content

BKEM3758 Biokemian harjoitustyöt 13 op
BKEM1007 Geeniteknologian menetelmät 2 op
BKEM3521 Mikrobiologian perusteet 4 op
BKEM1008 Mikrobiologian harjoitustyöt 3 op
BTEK1030 In vitro diagnostics 3 op
FOOD1014 Ravitsemuksen biokemia 2 op
FOOD1015 Elintarvikeanalytiikka 1 op

Belongs to following modules

Department of Biochemistry
expand all

Joint intermediate studies in the study program

FOOD1014 Basic Nutrition, 3 ECTS
FOOD3585 Chromatography, 3 ECTS
Department of Biochemistry
DP in Biochemistry
DP Bachelor of Science in Techn. (Biotechnology)
DP in Biochemistry
DP in Food Chemistry
DP on Molecular Biology and Bioenergetics
DP in Biotechnology
Finnish Study Modules