Uusi opinto-opas (sisältäen myös opetusohjelmat) lukuvuodelle 2018-2019 sijaitsee osoitteessa https://opas.peppi.utu.fi . Tältä sivustolta löytyvät enää vanhat opinto-oppaat ja opetusohjelmat.

The new study guide (incl. teaching schedules) for academic year 2018-2019 can be found at https://studyguide.utu.fi. This site contains only previous years' guides.

x !
Archived Curricula Guide 2016–2018
Curricula Guide is archieved. Please refer to current Curricula Guides
Tieteenalakohtainen koulutus FT, 30–48 ECTS

Osaamistavoitteet


Tieteenalakohtaisen koulutusosan tavoitteena on syvällinen perehtyminen oman alan tietoihin ja tutkimusmenetelmiin sekä alan tieteellisen kehityksen seuraaminen. Perustelluista syistä tiedekunta voi hyväksyä tieteenalakohtaiseksi koulutukseksi muunkin koulutuksen.

Lisäksi kullakin tohtoriohjelmalla on tohtoriohjelmakohtaiset osaamistavoitteet.

Sisältö

Tohtorikoulutettavan on suoritettava tieteenalakohtaiseen koulutukseen liittyviä opintoja siten, että vähimmäismäärä 30 op täyttyy ja niiden yhteenlaskettu määrä yleiskoulutuksen kanssa on vähintään 60 op. Esim. jos yleiskoulutusta on 12 op, tulee tieteenalakohtaista koulutusta olla vähintään 48 op.

Teoreettisten opintojen kokonaisuuteen suositellaan sisällytettäväksi tohtoriohjelmakohtaista koulutusta siten, että yhteenlaskettu määrä on vähintään 5 op.

Kuuluu kokonaisuuksiin

Faculty of Medicine
avaa kaikki

Tieteenalakohtainen koulutus FT

Suoritettava 30-48 opintopistettä. Tutkinnon opintokokonaisuuteen suositellaan sisällytettäväksi vähintään 5 op tohtoriohjelmakohtaista menetelmäkoulutusta ja/tai tohtoriohjelman tieteenalakohtaista koulutusta. Opiskelija voi koostaa tieteenalakohtaisen koulutuksen (30 op vähimmäisopintomäärä) ALLA LUETELLUISTA VAIHTOEHDOISTA TAI MUUSTA VASTAAVASTA KOULUTUKSESTA.
Faculty of Medicine
DP in Medicine
Finnish Study Modules
Postgraduate Degrees, med