Uusi opinto-opas (sisältäen myös opetusohjelmat) lukuvuodelle 2018-2019 sijaitsee osoitteessa https://opas.peppi.utu.fi . Tältä sivustolta löytyvät enää vanhat opinto-oppaat ja opetusohjelmat.

The new study guide (incl. teaching schedules) for academic year 2018-2019 can be found at https://studyguide.utu.fi. This site contains only previous years' guides.

x !
Arkistoitu opetussuunnitelma 2016–2018
Selaamasi opetussuunnitelma ei ole enää voimassa. Tarkista tiedot voimassa olevasta opetussuunnitelmasta.
Vapaasti valittavat opinnot (KTT, VTT, FT), 12 op

Sisältö

Jatkotutkinnon rakenteeseen sisältyy vapaasti valittavia opintoja 12 op. Nämä opinnot voivat olla esimerkiksi pääaineen tai toisen oppiaineen opintojaksoja, yleistieteellisiä opintojaksoja ja muita vähintään syventävän tasoisia opiskelijan väitöskirjatutkimusta ja opintoja sekä ammatillisten taitojen kehittämistä tukevia opintojaksoja.

Vapaasti valittaviin opintoihin voidaan sisällyttää myös pedagogisia opintoja. Tutkijakoulun opintojaksotarjonnassa on University pedagogics -opintojakso (1-3 op). Lisäksi Turun yliopistossa yliopistopedagogisia opintoja tarjoaa kasvatustieteellinen tiedekunta. Opiskelija voi hyväksilukea tutkintoonsa myös muualla suoritettuja pedagogisia opintoja. Yhteensä pedagogisia opintoja voi tutkintoon sisällyttää enintään 12 op. Opinnot hyväksyy tutkintoon tutkimuksesta ja jatkokoulutuksesta vastaava varadekaani.

Kuuluu kokonaisuuksiin

Turun kauppakorkeakoulu
avaa kaikki
Turun kauppakorkeakoulu
Opintokokonaisuudet
Yhteiset opinnot
Tieteelliset jatkotutkinnot, TuKKK
Turun yliopiston tutkijakoulu, kauppatiet.alan op.