Uusi opinto-opas (sisältäen myös opetusohjelmat) lukuvuodelle 2018-2019 sijaitsee osoitteessa https://opas.peppi.utu.fi . Tältä sivustolta löytyvät enää vanhat opinto-oppaat ja opetusohjelmat.

The new study guide (incl. teaching schedules) for academic year 2018-2019 can be found at https://studyguide.utu.fi. This site contains only previous years' guides.

x !
Arkistoitu opetussuunnitelma 2016–2018
Selaamasi opetussuunnitelma ei ole enää voimassa. Tarkista tiedot voimassa olevasta opetussuunnitelmasta.
A5 Erikoiskurssit, 10 op

Sisältö

Aineopintoihin suoritetaan erikoiskursseja yhteensä 10 op:n edestä. Halutessaan opiskelija voi suorittaa erikoiskursseja myös vaadittua enemmän. Erikoiskurssin voi suorittaa joko kirjatenttinä, esseenä tai oppiaineen järjestämällä erikoiskurssilla, johon kuuluu erityyppistä opetusta sekä kirjallisuutta.

Erikoiskurssin voi suorittaa myös ohjatulla ja raportoidulla projektityöllä (esim. kuratointi, kokoelmaluettelointi) tai työharjoittelulla (harjoittelusta tulee kirjoittaa analyyttinen raportti, 5-8 s.). Luettelo järjestetyistä erikoiskursseista, tenttikirjallisuudesta sekä projektityön/harjoittelun raportointiohjeistus on saatavilla oppiaineen toimistosta ja intranet -sivuilla.

Lisätiedot

Erikoiskursseja voi halutessaan suorittaa edellytettyä 10 op:tä enemmän, jolloin aineopintojen kokonaisuus laajenee. Luentopassilla ja siihen liittyvällä luentopäiväkirjalla voi korvata A5 erikoiskursseihin 2 op. Passiin soveltuvista vierailuluennoista ilmoitetaan tahi-op -sähköpostilistalla ja oppiaineen nettisivuilla. Luentopassin voi noutaa toimistosta tai tulostaa intranet -sivuilta.

Kuuluu kokonaisuuksiin

Historian, kulttuurin ja taiteiden tutkimuksen laitos
avaa kaikki

A5 Erikoiskurssit

Suoritettava 2 allaolevaa
TAHI2171 A5a Antiikki, 5 op
TAHI2172 A5b Keskiaika, 5 op
TAHI2175 A5e 1900-luvun taide, 5 op
TAHI2185 A5l Valinnainen teema, 5 op
Historian, kulttuurin ja taiteiden tutkimuksen laitos
Nais- ja sukupuolentutkimuksen maisteriohjelma
MDP in European Heritage, Digital Media and Infor.
Opintokokonaisuudet
Historian, kultt.ja taiteiden tutk.laitoksen yht.
Arkistoalan ja asiakirjahallinnan maisteriopinnot
Master's Degree Pathway in Popular Culture Studies
Asklepios-ohjelma
MDP in Gender Studies