Uusi opinto-opas (sisältäen myös opetusohjelmat) lukuvuodelle 2018-2019 sijaitsee osoitteessa https://opas.peppi.utu.fi . Tältä sivustolta löytyvät enää vanhat opinto-oppaat ja opetusohjelmat.

The new study guide (incl. teaching schedules) for academic year 2018-2019 can be found at https://studyguide.utu.fi. This site contains only previous years' guides.

x !
Arkistoitu opetussuunnitelma 2016–2018
Selaamasi opetussuunnitelma ei ole enää voimassa. Tarkista tiedot voimassa olevasta opetussuunnitelmasta.
FOOD8813 Työskentely tutkimusprojektissa 1–4 op
Vastuutaho
Elintarvikekemia
Vastuuhenkilö
Yliopisto-opettaja

Osaamistavoitteet

Harjaannuttaa työskentelyyn tutkimusprojektissa. Opiskelijalla on mahdollisuus tutustua johonkin häntä kiinnostavaan tutkimusaiheeseen tai tutkimusmenetelmiin.

Sisältö

Yhden - neljän viikon mittainen laboratorioharjoitustyö, joka liittyy elintarvikekemialla suoritettavaan tutkimukseen. Tutkimus voi liittyä aiheeltaan myös erikoistyöhön.

Toteutustavat

Projekti/käytännön työ

Opetuskieli

suomi

Vaadittavat opintosuoritukset

Suoritusvaihtoehto 1
Kohderyhmät:
  • Tutkinto-ohjelman omat opiskelijat
  • Muut opiskelijat
  • Tohtoriopiskelijat
  • Vaihto-opiskelijat
Projekti / käytännön työ
  • suomeksi
Osallistuminen opetukseen
  • suomeksi

Kokeellinen laboratoriotyö täyspäiväisesti ja työn raportointi.

Arviointi

Hyväksytty/hylätty.

Lisätietoja

Kohderyhmä
Tutkinto-ohjelman opiskelijat

Kokonaisuudet, joihin opintojakso kuuluu

Biokemian laitos
Valinnaiset pääaineen opinnot (Elintarvikekemia)
2017–2018
Opintojakso opetusohjelmassa
Opetusohjelma ei ole enää voimassa. Tarkista tiedot voimassa olevasta opetusohjelmasta.
Biokemian laitos
Opintokokonaisuudet
MDP in Digital Health and Life Sciences