Curricula Guides

Uusi opinto-opas (sisältäen myös opetusohjelmat) lukuvuodelle 2018-2019 sijaitsee osoitteessa https://opas.peppi.utu.fi . Tältä sivustolta löytyvät enää vanhat opinto-oppaat ja opetusohjelmat.

The new study guide (incl. teaching schedules) for academic year 2018-2019 can be found at https://studyguide.utu.fi. This site contains only previous years' guides.

x !
Archived Curricula Guide 2014–2016
Curricula Guide is archieved. Please refer to current Curricula Guides
Tietojohtamisen erikoistumissuunta

Osaamistavoitteet

Tietojohtamisen suuntautuminen antaa kandidaatin tutkintovaiheessa opiskelijalle hyvät valmiudet kehittää yrityksen tietovarantoja ja niiden analysointia ja raportointia johdon ja asiantuntijoiden käyttöön. Tietojohtamisen erikoituminen antaa kandidaatin tutkinnossa opiskelijalle monipuolisen osaamisen yritysten ja julkishallinnon tietokantoihin kertyvien suurten tietomäärien jalostamiseen, analysointiin ja raportointiin. Tietojohtamisen erikoistumiseen soveltuvia kursseja ovat erityisesti Taulukkolaskenta, Taulukkolaskennan jatkokurssi, Business intelligence, Taloushallinnon tietojärjestelmät, Tilastolliset ohjelmistot ja Paikkatietojärjestelmät.

avaa kaikki

Tietojohtamisen erikoistumissuunta

Sivuainesuositukset 25 op
Laskentatoimi ja rahoitus sivuaineena 25 op
Suoritettava vähintään 25 op. HUOM! KTM-tutkinnossa suoritettaviin sivuaineopintoihin ei voi enää sisältyä kaikille yhteisten opintojen jaksoja mikäli ne on suoritettu KTK-tutkinnossa. Sivuaineopiskelijat voivat suorittaa syventäviä opintoja vasta, kun 34 op perus- ja aineopintoja on suoritettu.
Perus- ja aineopinnot 25 op
Johtaminen ja organisointi sivuaineena 25 op
Suoritettava vähintään 25 op. HUOM! KTM-tutkinnossa suoritettaviin sivuaineopintoihin ei voi enää sisältyä kaikille yhteisten opintojen jaksoja mikäli ne on suoritettu KTK-tutkinnossa.
Toimitusketjujen johtaminen sivuaineena 25 op
Suoritettava vähintään 25 op. HUOM! KTM-tutkinnossa suoritettaviin sivuaineopintoihin ei voi enää sisältyä kaikille yhteisten opintojen jaksoja mikäli ne on suoritettu KTK-tutkinnossa.
Department of Management and Entrepreneurship
Management and Organisation
Entrepreneurship
Information Systems Science