Uusi opinto-opas (sisältäen myös opetusohjelmat) lukuvuodelle 2018-2019 sijaitsee osoitteessa https://opas.peppi.utu.fi . Tältä sivustolta löytyvät enää vanhat opinto-oppaat ja opetusohjelmat.

The new study guide (incl. teaching schedules) for academic year 2018-2019 can be found at https://studyguide.utu.fi. This site contains only previous years' guides.

x !
Arkistoitu opetussuunnitelma 2013–2014
Selaamasi opetussuunnitelma ei ole enää voimassa. Tarkista tiedot voimassa olevasta opetussuunnitelmasta.
Kääntäminen, yhteiset opinnot

KÄÄNTÄMISEN JA TULKKAUKSEN SUOMEN KIELEN OPINNOT

 

Kääntämisen ja tulkkauksen opiskelijoiden suomen kielen opintojen tavoitteena on antaa valmiudet analysoida kielen rakennetta kontrastiivisesta näkökulmasta, hallita suomen kielen rakenteet, yleiskielen normit ja tekstilajien konventiot.

Kääntämisen ja tulkkauksen suomen kielen opinnot sijoittuvat tutkinnossa sivuaineeksi. Pääaineopiskelijoiden suomen kielen opinnot ovat vähintään 15 opintopistettä ja kääntämisen ja tulkkauksen sivuaineopiskelijoiden vähintään 11 opintopistettä.

Suomen kielen opinnot suoritetaan aineopintovaiheessa, eikä opiskelija voi saada aineopintojen loppumerkintää ennen kuin suomen kielen opintojen kokonaisuus on suoritettu.

 

HENKILÖKUNTA

Lehtori:

Palomäki, Ulla, FT, puh. 333 8707, s-posti palomaki@utu.fi

 

Yliopisto-opettaja:

Toropainen, Tanja, FM, puh. 333 8706, s-posti tamava@utu.fi

 

Tuntiopettaja:

NN. Tarkemmat tiedot ilmoitetaan myöhemmin

 

 

 

 


Kieli- ja käännöstieteiden laitos
Espanja, espanjan kieli
Espanja, espanjan kääntäminen