Uusi opinto-opas (sisältäen myös opetusohjelmat) lukuvuodelle 2018-2019 sijaitsee osoitteessa https://opas.peppi.utu.fi . Tältä sivustolta löytyvät enää vanhat opinto-oppaat ja opetusohjelmat.

The new study guide (incl. teaching schedules) for academic year 2018-2019 can be found at https://studyguide.utu.fi. This site contains only previous years' guides.

x !
Arkistoitu opetussuunnitelma 2013–2014
Selaamasi opetussuunnitelma ei ole enää voimassa. Tarkista tiedot voimassa olevasta opetussuunnitelmasta.
Kestävä kehitys

Kestävän kehityksen opintokokonaisuus (25 op)

Kestävä kehitys haastaa yrityksiä, yhteisöitä ja yksilöitä muuttamaan ajattelu- ja toimintatapojaan. Kestävän kehityksen opintokokonaisuus (KEKO) on Turun yliopiston kaikkien tiedekuntien opiskelijoille tarjottava opintokokonaisuus, jonka avulla vastataan kestävän kehityksen haasteeseen sekä luodaan opiskelijoille osaamispääomaa työmarkkinoille. Opintokokonaisuus pohjautuu TY:ssa ja TuKKK:lla tarjolla oleville kestävän kehityksen ja vastuullisen liiketoiminnan opintojaksoille. Opintokokonaisuutta suositellaan osaksi opiskelijan ylempää tutkintoa, mutta se on mahdollista suorittaa myös osana alempaa tutkintoa.

KEKO:ssa opiskelija oppii ymmärtämään kestävän kehityksen määritelmää sen eri ulottuvuuksia ja niiden riippuvuussuhteita tarkastelemalla. Kokonaisuudessa käsitellään kestävää kehitystä sen sosiaalisesta, ympäristöllisestä, taloudellisesta ja kulttuurisesta näkökulmasta. Tavoitteena on mahdollistaa eri tieteenalojen opiskelijoiden keskustelua ja toisiltaoppimista.

Yhteystiedot: 

Kestävä kehitys
Koordinaattori ja vastuuopettaja Minttu Jaakkola

Tulevaisuuden tutkimuskeskus
Electrocity, Tykistönkatu 4B, 7 krs.
20014 Turun yliopisto

keko@utu.fi
http://www.utu.fi/sivustot/keke/opetus/keko/

 


Turun kauppakorkeakoulu
Yhteiset opinnot
Opintokokonaisuudet
Matkailuliiketoiminta
Rahoitus ja sijoitustoiminta
Baltic Sea Business & Society
Business and Innovation Development
Oikeustaloustiede
MDP in Futures Studies (MA)
Yleistieteelliset opinnot