Uusi opinto-opas (sisältäen myös opetusohjelmat) lukuvuodelle 2018-2019 sijaitsee osoitteessa https://opas.peppi.utu.fi . Tältä sivustolta löytyvät enää vanhat opinto-oppaat ja opetusohjelmat.

The new study guide (incl. teaching schedules) for academic year 2018-2019 can be found at https://studyguide.utu.fi. This site contains only previous years' guides.

x !
Arkistoitu opetussuunnitelma 2014–2016
Selaamasi opetussuunnitelma ei ole enää voimassa. Tarkista tiedot voimassa olevasta opetussuunnitelmasta.
Kestävä kehitys

Kestävän kehityksen opintokokonaisuus (25 op)

Kestävä kehitys haastaa yrityksiä, yhteisöitä ja yksilöitä muuttamaan ajattelu- ja toimintatapojaan. Kestävän kehityksen opintokokonaisuus (KEKO) on Turun yliopiston kaikkien tiedekuntien opiskelijoille tarjottava opintokokonaisuus, jonka avulla vastataan kestävän kehityksen haasteeseen sekä luodaan opiskelijoille osaamispääomaa työmarkkinoille. Opintokokonaisuus pohjautuu TY:ssa ja TuKKK:lla tarjolla oleville kestävän kehityksen ja vastuullisen liiketoiminnan opintojaksoille. Opintokokonaisuutta suositellaan osaksi opiskelijan ylempää tutkintoa, mutta se on mahdollista suorittaa myös osana alempaa tutkintoa.

KEKO:ssa opiskelija oppii ymmärtämään kestävän kehityksen määritelmää sen eri ulottuvuuksia ja niiden riippuvuussuhteita tarkastelemalla. Kokonaisuudessa käsitellään kestävää kehitystä sen sosiaalisesta, ympäristöllisestä, taloudellisesta ja kulttuurisesta näkökulmasta. Tavoitteena on mahdollistaa eri tieteenalojen opiskelijoiden keskustelua ja toisiltaoppimista.

Yhteystiedot: 

Kestävä kehitys
Koordinaattori ja vastuuopettaja Maria Höyssä

Tulevaisuuden tutkimuskeskus
Turun kauppakorkeakoulu (Rehtorinpellonkatu 3, 3. krs)
20014 Turun yliopisto

keko@utu.fi
https://intranet.utu.fi/fi/sivustot/keke/keke/Sivut/home.aspx

 


Turun kauppakorkeakoulu
Yhteiset opinnot
Opintokokonaisuudet
Matkailuliiketoiminta
Vastuullinen liiketoiminta
Business and Innovation Development
Baltic Sea Business & Society
Oikeustaloustiede
MDP in Futures Studies (MA)
Futures Studies (Field of Business)
Yleistieteelliset opinnot