Uusi opinto-opas (sisältäen myös opetusohjelmat) lukuvuodelle 2018-2019 sijaitsee osoitteessa https://opas.peppi.utu.fi . Tältä sivustolta löytyvät enää vanhat opinto-oppaat ja opetusohjelmat.

The new study guide (incl. teaching schedules) for academic year 2018-2019 can be found at https://studyguide.utu.fi. This site contains only previous years' guides.

x !
Arkistoitu opetussuunnitelma 2013–2014
Selaamasi opetussuunnitelma ei ole enää voimassa. Tarkista tiedot voimassa olevasta opetussuunnitelmasta.
Geologian koulutusohjelma, LuK

avaa kaikki

Geologian koulutusohjelma, LuK

Sivuaineiden opinnot 50–60 op
Kaksi vähintään 25 op sivuainetta, joista toisen on oltava kemia, fysiikka, tilastotiede, tietojenkäsittelytiede tai matematiikka ja toinen jokin seuraavista: kemia, fysiikka matematiikka, biokemia, tilastotiede, biologia, astrobiologia, ympäristötieteet, tietojenkäsittelytiede, maantiede, liiketaloustiede tai arkeologia. TAI Yksi 60 op opintokokonaisuus seuraavista: kemia, fysiikka, matematiikka, biokemia, biologia, tilastotiede, ympäristötiede. HUOM! Mikäli opiskelija suorittaa filosofian maisterin tutkinnon erikoistumalla ympäristögeologiaan, on LuK- ja FM-tutkintoihin sisällyttävä ympäristötieteiden sivuaineopintoja yhteensä vähintään 45 op (=ympäristötieteen perus- ja aineopintoja).
Maantieteen ja geologian laitos
Opintokokonaisuudet
Development Studies